SEURA

Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat ry on Suomen menestynein 5-otteluseura. Seurassamme treenaavat sulassa sovussa niin olympiatason urheilijat, harrastajat kuin vasta-alkajatkin. Seuran kotipaikkana toimii Töölön Kisahalli, jossa treenataan miekkailua ja ampumajuoksua. Uintitreenit tehdään Pirkkolassa ja Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa, ja ratsastus on Kauniaisten ratsastuskeskuksessa. Tervetuloa mukaan haastamaan itseäsi maailman vaativimman olympialajin parissa!

Helsingin Nykaikaiset 5-ottelijat on perustettu vuonna 1951 ja on Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton jäsen. Seuran puheenjohtajana toimii Salla Malin.

Seuravaatteet

Saatavilla on verryttelyasu (=edustusasu), tekninen t-paita ja juoksushortsit. T-paitaan voi valinnaisena ottaa selkään nimen ja kansallisuustunnuksen. Koot ovat miesten kokoja t-paitaa ja juoksushortseja lukuunottamatta, koska malleissa ei käytännössä ole eroa. Mallistoon tulee hieman myöhemmin myös lippalakki. Valikoimaa voidaan täydentää mikäli tarvetta ilmenee.

Seuravaatteet on toteutettu yhdessä Intersport Eastonin kanssa ja jokainen voi tilata tuotteita Intersportin seurakaupasta osoitteesta:
https://seurakauppa.intersport.fi/seura/helsingin-nykyaikaiset-5-ottelijat/. Tuotteet toimitetaan postitse tai ne voi noutaa Intersport Eastonista.

Seurakaupan kuvissa ei valitettavasti näy painatuksia, mutta niistä on kuvat täällä: https://kmn.kuvat.fi/kuvat/J/HN5O+seura-asu+2020/

Seuravaatteiden lisäksi voi ostaa hihamerkin (4 euroa) tai uimalakin (15 euroa), kysy Kalle Nuujalta treeneissä.

AJANKOHTAISTA:

Seuran kevätkokous

 

Kevätkokous to 28.4 klo 19 Töölön kisahalli, B-puolen kokoushuone. Käsitellään sääntömäräiset asiat. Tervetuloa! t. Hallitus

Harjoitusohjelma

Harjoitukset pyörähtävät käyntiin syyskuussa seuraavan ohjelman mukaisesti: 

 

Maanantai, Töölön kisahalli, Paula
15-16 Lasten LaserRun-kerho

16-17 LaserRun
17.00-17.30 Fysiikka/Jalkatyö

17.30-19 Miekkailu
 
Torstai, Töölön kisahalli
16-17 Itsenäinen LaserRun-harjoitus
17-19 Vapaamiekkailu

Perjantai, Mäkelänrinteen uimahalli
18-19.30 Uinti (Olivia)

Sunnuntai, Pirkkolan uimahalli (Niki/vaihtuva ohjaaja)
14.30-15.30 Uinti, tekniikkapainotteinen
15.30-17 Uinti, vaihteleva treeni kokeneemmille uimareille

 

RATSASTUS: 

Peikin ratsastuskoululla jokaisen oman aikataulun mukaisesti, varaukset suoraan tallilta (mainitse että olet viisiottelija saadaksesi edullisemman hinnan)

“Urheilija, joka pystyy suoritutumaan sellaisesta kilpailusta, on upea urheilija, riippumatta siitä voittaako hän vai ei”